Yemişli Umutışığı Ortaokulu

Belgegeçer : .
WEB https://umutisigioo.meb.k12.tr
Adres : Yekmal Mahallesi/ Yemişli Köyü/ Uludere/ ŞIRNAK
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü bir model olmak.
MİSYON : - Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek. - Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. - Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. - Çevremize de eğitim vermek için varız. - Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. - Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 2011 yılında ´´Bu Benim Eserim´´ proje yarışmasına Fen ve Teknoloji alanında Van Bölge Sergisi´ne katıldık. 2012 yılında ´´Bu Benim Eserim´´ proje yarışmasına Matematik ve Fen ve Teknoloji alanında Batman Bölge Sergisine katıldık.

Saatler : Derslerimiz sabah 7:25´te başlayıp akşam 17:00´da bitmektedir.
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : İl ve ilçe merkezlerinden köy arabalarıyla ayrıca Beytüşşebap,Yüksekova ve Hakkari minibüsleri köyümüzden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Şırnak- Hakkari kara yolu üzerindedir.Yemişli Köyü Yekmal Mahallesi´ne bağlı bir okuldur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şırnak iline 80 km, Uludere ilçesine 45 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :